Also Like

Kur'an okumak için Nakhtam uygulaması

Müslümanın namazdan sonraki ilk önceliklerinden biri Kur'an okumaktır, bu nedenle birçok Müslüman Kur'an okumak için hatırlatma ve eğitim uygulamaları arıyor ve Kur'an-ı Kerim'i öğretmek için birçok uygulamanın varlığı nedeniyle biz de Kur'an-ı Kerim'i okumaya karar verdik. Herkese uygun en iyi uygulamayı arayın ve size sunun.Uygulamanın açıklamasını aşağıdaki makaleden bizimle takip edin.


Nakhtam uygulamasının özellikleri:

  • Uygulama basit ve kullanımı kolaydır.
  • Uygulama ücretsizdir.
  • Uygulama her yaşa uygundur.

Kur'an-ı Kerim okumak için Nakhtam uygulaması:

Büyük depolama belleği gerektirmez
Sonunda Kur'an okumak için en önemli ve en iyi uygulamalardan birini sizlere sunduk.Uygulamayı indirin ve Kur'an-ı Kerim okumanın faydalarından yararlanın.Her düzenli olarak, fayda için uygulamayı paylaşmayı unutmayın. yaymak.
Nakhtam uygulaması Kur'an-ı Kerim okumak için en önemli ve popüler uygulamalardan biri olarak kabul edilmektedir.Uygulama kullanıcılar arasında oldukça popüler ve yaygın olarak yayılmaktadır.Tek yapmanız gereken bağlantıya gidip üzerine tıklayarak yönlendirilmenizdir. Uygulamayı doğrudan indirin ve ücretsiz olarak mevcut olduğundan cep telefonunuza yükleyin.
Uygulama basit ve kullanımı kolaydır ve uygulama içerisinde birçok Kur'an-ı Kerim tilavetiyle Kur'an-ı Kerim okunuşu vardır.Uygulamayı, telefonu her açtığınızda Kur'an okuyacak, size hatırlatması için ayarlayabilirsiniz. Kur'an-ı Kerim'i okuyun, istediğiniz ayet veya sureyle başlayabilirsiniz.Uygulama içerisinde ayrıca Kur'an-ı Kerim tefsiri ve birçok özellik bulunmaktadır.Allah'ın kitabını okumanıza yardımcı olur.
تعليقات



Font Size
+
16
-
lines height
+
2
-