Also Like

Namaz eğitimi uygulaması

 Müslüman ile kâfirin farkı namazdır.Namazın öğrenilip, vakitleri ve hareketleriyle doğru bir şekilde kılınması gerekir.Namaz, aklı başında, yetişkin her Müslümana farzdır ve ona uyulması ve gereği gibi kılınması öğrenilmelidir.Dolayısıyla bugün bugün Namazı doğru öğretmek için herkesin uygulamadan öğrenebileceği bir uygulamadan bahsedeceğiz.Devam edin.Açıklamayı aşağıdaki yazıdan alıyoruz.


Namaz, İslam'ın temel direği olarak kabul edilir. Yüce Allah'ın bir yükümlülüğüdür ve tüm Müslümanların bunu doğru bir şekilde yerine getirmesi gerekir. Bu nedenle geliştiriciler, namazı öğrenmek için bir uygulama geliştirdi. Uygulama basit ve kullanımı kolaydır ve her yaştan kullanıcıya uygundur. namaz öğretmek için.
Tüm Müslümanlara yöneliktir. Tek yapmanız gereken alttaki linke gitmek.
Doğrudan uygulamaya yönlendirilmek için linke tıklayın.Uygulamayı indirin ve cep telefonunuza yükleyin.Uygulamayı cep telefonunuza yükledikten sonra artık çocuklarınıza veya dilediğiniz kişiye namaz öğretmeye başlayabilirsiniz.Uygulama hareketlerle desteklenmektedir. namazın doğru kılınabilmesi için sesli ve görüntülü olarak namazın öğretilmesi.

:Dua Etmeyi Öğren uygulamasının özellikleri

  • Uygulama basit ve kullanımı kolaydır.
  • Uygulama her yaş grubuna
  • uygundur.Uygulama
  • büyük depolama belleği gerektirmez.
  • Sonunda namaz
öğretme konusunda en önemli ve en yaygın uygulamalardan birini sizlere sunduk.Uygulamayı indirin ve dilediğiniz kişiye namazı öğrenip öğretin.Uygulamayı yakınlarınız ve arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın ki fayda görsün. yaymak.

تعليقات



Font Size
+
16
-
lines height
+
2
-